Huidverjongende behandelingen

Instant facelift

Al na één behandeling met de dermashaper heeft u een zichtbare huidverbetering, u ziet het en u voelt het. uw huid heeft een gladder uiterlijk. Fijne lijntjes en rimpels zijn vager. Uw huid ziet er jonger uit. Indien u de behandeling in kuurverband neemt, zal een aanzienlijke huidverbetering gerealiseerd worden.

Lees meer...

 

Direct een gladde en gave huid

Bij micro-dermabrasie wordt er niets in de huid gespoten of worden geen chemische producten gebruikt. Door het regeneratievermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen. De huid verjongt zichzelf. het eerste resultaat is al zichtbaar na één behandeling. Het resultaat na een kuur is ongekend.

Lees meer...

 

Een gezonde, mooie, jonge huid

Een peeling met glycolzuur is een intensieve manier van peelen, ook wel chemische peeling genoemd. Met de glycopeelbehandeling werkt men met een hoge concentratie fruitzuur dat de kleinste moleculaire structuur heeft waardoor het een intense dieptewerking heeft en een groot bereik in de huid.

Lees meer...

Schoonheidssalon Subliem

Schoonheidssalon Subliem combineert al meer dan 25 jaar professionaliteit met gezelligheid. In een ongedwongen, gemoedelijke sfeer wordt u behandeld met de beste materialen en producten. Met hetzelfde enthousiasme als 25 jaar geleden nemen we graag de tijd voor u in een rustige en relaxte omgeving. Tijdens uw behandeling veranderd tijd in kwaliteit.

Elke behandeling wordt helemaal afgestemd op uw huid en uw wensen, door onze ruime ervaring hebben we voor elk huidtype en/of huidprobleem een passende oplossing.

Subliem werkt alleen met topproducten in de salon, wij gaan voor de beste resultaten en het allerbelangrijkste: tevreden klanten. 

Regelmatig volgen we cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van huidverjonging. Laat u verrassen over de mogelijkheden op het gebied van huidverjongende resultaten zonder cosmetische ingrepen.

Heeft u na het lezen van deze website nog vragen over de behandelingen of producten of wilt u een afspraak maken, aarzel dan niet en neem contact met mij op.

Onze klanten over ons

In een woord: super! : ) Heerlijk 45 minuten genieten van een behandeling van Subliem, ook heeft ze extra aandacht voor mijn jongere huid omdat die (blijkbaar) andere verzorging nodig heeft. Mijn volgende behandeling staat al weer gepland.

Maud Janssens
Tilburg

Vroeger was het misschien not done om als man een schoonheidsspecialist te bezoeken maar ik kom graag bij Jozé om mijn huid eens goed te laten verwennen. Heerlijk dat gevoel als ik met een fris tintelend gezicht weer naar huis fiets! Een aanrader voor iedereen dus.

Bas
Tilburg

Wil je er ECHT goed uizien? Ga dan naar schoonheidssalon Subliem! Ik ben al 10 jaar trouwe klant dus ik kan het weten.

Wilma Haans
Tilburg