SPA ALGEN

Meteen een soepele en zachte huid met het beste uit de zee

Spa algen maskers bevatten spirulina, mineralen, vitaminen (a-e-f-k-c) en sporenelementen die doordringen tot de diepere huidlagen. Hierdoor nemen rimpels en fijne lijntjes af. Ideaal voor de wat rijpere (35+) huid. Naast het anti-ageing effect hebben deze maskers ook een zeer sterk hydraterend effect.

Lees meer...

MICROBRASIE

Direct een gladde en gave huid

Bij micro-dermabrasie wordt er niets in de huid gespoten of worden geen chemische producten gebruikt. Door het regeneratievermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen. De huid verjongt zichzelf. het eerste resultaat is al zichtbaar na één behandeling. Het resultaat na een kuur is ongekend.

Lees meer...

GLYCOPEEL

Een gezonde, mooie, jonge huid

Een peeling met glycolzuur is een intensieve manier van peelen, ook wel chemische peeling genoemd. Met de glycopeelbehandeling werkt men met een hoge concentratie fruitzuur dat de kleinste moleculaire structuur heeft waardoor het een intense dieptewerking heeft en een groot bereik in de huid.

Lees meer...

DERMASHAPER

Instant facelift

Al na één behandeling met de dermashaper heeft u een zichtbare huidverbetering, u ziet het en u voelt het. uw huid heeft een gladder uiterlijk. Fijne lijntjes en rimpels zijn vager. Uw huid ziet er jonger uit. Indien u de behandeling in kuurverband neemt, zal een aanzienlijke huidverbetering gerealiseerd worden.

Lees meer...