Instant facelift

Al na één behandeling met de dermashaper heeft u een zichtbare huidverbetering, u ziet het en u voelt het. uw huid heeft een gladder uiterlijk. Fijne lijntjes en rimpels zijn vager. Uw huid ziet er jonger uit. Indien u de behandeling in kuurverband neemt, zal een aanzienlijke huidverbetering gerealiseerd worden.

Om de huidveroudering te vertragen moet de productie van collageen gestimuleerd worden. Bovendien moet de doorbloeding in de huidlagen gestimuleerd worden, waardoor ook de aanmaak van nieuwe huidcellen in de bovenste huidlaag verbetert. Om dit te realiseren kunnen wij u een bijzondere behandeling aanbieden met het dermashaper apparaat.

Al na één behandeling met de dermashaper heeft u een zichtbare huidverbetering. U ziet het en u voelt het. Uw huid heeft een gladder uiterlijk. Fijne lijntjes en rimpels zijn vager. Uw huid ziet er jonger uit.

Indien u de behandeling in kuurverband neemt, zal een aanzienlijke huidverbetering gerealiseerd worden.

De dermashaper is een hele fijne oogbehandeling met direct resultaat. 

De DermaShaper werkt met een heel hoge frequentie geluidstrillingen

die voor het menselijke gehoor niet hoorbaar is. Deze trillingen geven in de huid een micro-massage waardoor de huid geactiveerd wordt. De huid werkt van binnen uit aan verjonging en herstel. Door deze geluidstrillingen te combineren met een zachte stroom, worden de gelaatsspieren gestimuleerd en de huid krijgt een betere doorbloeding en aanvoer van zuurstof.

Met de DermaShaper behandelingen geeft u aan uw huid terug wat deze in de loop der jaren door veroudering kwijt geraakt is. Zonder operatie en zonder pijn.

Behandeling met de dermashaper is ook aan te bevelen voor:

- afvoeren van vocht onder de ogen

- kalmeren en herstellen van de couperose huid en de gevoelige huid

- kalmeren en herstellen van de beschadigde huid

- behandelen van verklevingen en littekens