Een gezonde, mooie, jonge huid

Een peeling met glycolzuur is een intensieve manier van peelen, ook wel chemische peeling genoemd. Met de glycopeelbehandeling werkt men met een hoge concentratie fruitzuur dat de kleinste moleculaire structuur heeft waardoor het een intense dieptewerking heeft en een groot bereik in de huid.

 

Er stralend uitzien en uw jeugdigheid behouden zonder onzuiverheden, pigmentvlekken, rimpels en littekens! Peelen lijkt daarbij het sleutelwoord. Een peeling is een werkwijze die als doel heeft om als het ware de huid af te “pellen”. Een peeling met glycolzuur is een intensieve manier van peelen, ook wel chemische peeling genoemd. Met de glycopeelbehandeling werkt men met een hoge concentratie fruitzuur dat de kleinste moleculaire structuur heeft waardoor het een intense dieptewerking heeft en een groot bereik in de huid. 

De Glycopeelbehandeling heeft alles te maken met de PH-waarde van de huid. Gedurende deze behandeling verandert de PH-waarde van de huid met als gevolg dat de opperhuid dunner wordt en de ophopingen van talg worden gereduceerd. De Glycopeelbehandeling omvat drie hoofdstappen:

- het aanbrengen van het Glycolzuur; 

- het neutraliseren met de Acid Nutrilizer; 

- het nabehandelen met de Skin Recovering serum.

Glycolzuur is een fruitzuur. Het glycolzuur wordt aangebracht op de huid met als doel om de dode huidcellen en een dun huidlaagje te verwijderen. De huid wordt als het ware opzettelijk beschadigd, waardoor het natuurlijk herstelmechanisme wordt aangespoord en de huid enorm wordt gestimuleerd.

Na het aanbrengen van het zuur is het belangrijk dat de huid zich weer hersteld. De Acid Nutrilizer in combinatie met water brengt de huid weer terug in balans, de zuurgraad wordt geneutraliseerd door deze base. Het brengt de huid terug naar de normale pH-waarde.

Na de intensieve behandeling is het belangrijk dat de gevoelige huid wat extra energie krijgt zodat de huid zich sneller herstelt. Dit kan door middel van het Skin Recovering Serum. Het serum verzacht en kalmeert de huid intensief.