Schoonheidssalon Subliem combineert al 20 jaar professionaliteit met gezelligheid. In een ongedwongen, gemoedelijke sfeer wordt u behandeld met de beste materialen en producten.

Met hetzelfde enthousiasme als 20 jaar geleden nemen we graag de tijd voor u in een rustige en relaxte omgeving. Tijdens uw behandeling veranderd tijd in kwaliteit.

Elke behandeling wordt helemaal afgestemd op uw huid en uw wensen, door onze ruime ervaring hebben we voor elk huidtype en/of huidprobleem een passende oplossing.

Subliem werkt alleen met topproducten in de salon , wij gaan voor de beste resultaten en het allerbelangrijkste: tevreden klanten. 

Regelmatig volgen we cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van huidverjonging. Laat u verrassen over de mogelijkheden op het gebied van huidverjongende resultaten zonder cosmetische ingrepen.

Heeft u na het lezen van deze website nog vragen over de behandelingen of producten of wilt u een afspraak maken, aarzel dan niet en neem contact met mij op.